Klanten beoordelen ons met een 9.
100% beveelt ons aan.
Bekijk beoordelingen Beoordeel zelf
Disclaimer  © 2011 Financialleaseapeldoorn.nl /©20011 by Autobedrijf Boks B.V | POWERED &  WEB DESIGN BY / brandworkx.nL

FINANCIAL LEASE-APELDOORN

FINANCIAL LEASE-DEVENTER

FINANCIAL LEASE-ARNHEM

FINANCIAL LEASE-DEN HAAG

FINANCIAL LEASE-AMSTERDAM

FINANCIAL LEASE-ROTTERDAM


B2B AUTOMOTIVE LEASE AUTOBEDRIJF BOKS Financial Lease Apeldoorn “Wij houden ondernemers mobiel” Bezoek onze facebook pagina en like, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws van mobiliteit Ook uw beoordeling waarderen wij. Bekijk onze video voor een korte uitleg over financial lease.

Disclaimer


De informatie op deze website is nauwkeurig samengesteld.

Het kan echter voorkomen dat informatie op onze website onjuist of onvolledig is.

Op deze website kunnen hyperlinks naar pagina's van derden voorkomen.

Finacialleaseapeldoorn.nl  is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van onze website en/of de inhoud daarvan.

 

De auteursrechten


op het concept van deze website en de inhoud daarvan berusten bij Brandworkx®

Geen deel van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder toestemming van rechtmatige eigenaar

Bij gebruik zonder toestemming van Brandworkx® zullen wij ons beroepen op onze copyright rechten © 2003 - 2010


Nederlands auteursrecht


Opzettelijke schending van het auteursrecht, waaronder wordt verstaan een verveelvuldiging en verspreiding ''zonder'' de vereiste voorafgaande toestemming van de maker of de eventuele rechthebbende, geldt in Nederland als een misdrijf.

Ze kan zelfs met gevangenisstraf worden bestraft. Bij schending van auteursrecht kan ter vervolging bij de politie aangifte gedaan worden. In de praktijk zal zelden daadwerkelijk door het [[Openbaar Ministerie]] tot vervolging van verdachten worden overgegaan, tenzij er sprake is van [[Piraterij (intellectuele eigendomsrechten)|grootschalige opzettelijke inbreuk]]. Een civiele rechtszaak is wel mogelijk: daarin kan worden verlangd dat de verveelvuldiging en verspreiding wordt gestaakt en ook kan een schadevergoeding en een eventuele winstafdracht door de inbreukpleger worden verlangd.


Artikel 1 van de [[Auteurswet 1912|Auteurswet van 23 september 1912]